АвтоТехСервіс 2020

Компанія Shafer Україна взяла участь у виставці АвтоТехСервіс 2020, що проходила 18-20 серпня у Києві у Міжнародному виставковому центрі.

Попри пандемію та порівняно з минулими роками невелику кількість учасників та відвідувачів, українське представництво Shafer вирішило не зраджувати багаторічній традиції, та представити у павільонах свої новинки та ознайомити всіх зацікавлених із планами на майбутнє.

Продукція Shafer вже добре відома своєю якістю та надійністю серед компаній та підприємств, що займаються післяпродажним обслуговуванням комерційної та легкової автотехніки в Україні. Саме тому на виставковому стенді були представлені як вже добре відомі товарні позиції, так і новинки: перші представники нової лінійки невугільних гіпоалергенних повітряних фільтрів, нові моделі салонних та паливних фільтрів та ін.

Крім сегменту запчастин, був анонсований новий напрямок продукції - автохімія. Вже восени в дилерській мережі будуть доступні до замовлення промивки та очисники карбюратора, присадки, сіліконові змазки, очисника для салону та скла та ін. Як завжди, Shafer відповідально ставиться до якості своєї продукції, та сподівається, що новинки займуть гідне місце на ринку та завоюють довіру та любов автовласників.

Кошик
Оформити замовлення

modal dismiss
"Свой кабинет" в данный момент не работает